Tænk at det skulle ske for mig at græde af glæde…!

Posted On:
By: Kat Stephie
Category:

Hvis man spørger ALLE der kender mig godt, så er det meget få af dem, der har set mig fælde en tåre. Det er helt sikkert!
Jeg er ligesom bare opdraget med, at man ikke flæber over det ene og det andet -bestemt ikke fyre!! Hahaha… men det er en helt anden sag!

I går blev jeg til gengæld ramt af den vildeste stemning! Jeg var helt oppe at køre, vildt nervøs, og ekstrem spændt! Min dejlige veninde Julia Fabrin har været med til at skrive vindersangen i Eurovision 2013 og det gør det bare mere personligt, når man så sidder og ser med.

DSC_1754
Jeg så Eurovision i Esbjerg sammen med Flying Superkids, og vi sad i deres kæmpe telt og oplevede det på storskærm.

Da stemmerne fra de forskellige lande begyndte at rulle ind, og Danmark lå i toppen med fare for hele tiden af blive overhalet, blev jeg mere og mere rørt, og samtidig var det rigtig svært ikke at være lige ved Julias side.
DSC_1773

Efter det der syntes som en evighed, og efter sikkert tusinde bønner fra hele landet, så var Danmark videre!! VI VANDT!!!

Jeg var bare ikke forberedt på min egen reaktion.
Jeg begyndte sgu at sidde og få vand i øjnene. Jeg var overvældet. Jeg var rørt. Og jeg var så lykkelig på Julias vegne! Mine øjne løb i vand og det kunne bare ikke stoppe 🙂

922622_507062515996635_719532140_o
Foto: Sander Hesterman/Eurovision.tv
(Se også http://www.facebook.com/drmelodigrandprix )

Fedt at opleve. Absolute en fantastisk aften, og tillykke til dejlige og smukke Julia Fabrin, til mine tidligere korsangere Heidi Degn og Ann Murillo. Til Lise Cabble, der også skrev `Det, Dét´ og til FANTASTISKE Emmelie de Forest!

Be Sociable, Share!