Så er jeg tilbage!

Posted On:
By: Kat Stephie
Category:

Jeg har været igennem en rivende udvikling de sidste par måneder. Ikke bare det der moderne med at “finde” sig selv. Nej, jeg har rent faktisk været helt nede og skrabe bunden. Har pillet mig selv fra hinanden, del for del, for derefter at blive samlet igen! 

Jeg var en smule chokeret over hvad der lå dybest nede, men det endte alligevel med, at være en befriet og opløftet Kat Stephie, der dukkede op til overfladen. Tænk… -Jeg vidste ikke at jeg kunne holde vejret så længe… 🙂

Det er blevet en hel del lettere at være mig efter at jeg har vendt op og ned på det hele. Jeg var ikke perfekt før, og er det heller ikke nu. Men jeg ved meget mere om mig selv, og kan bruge det til at være et bedre menneske nu, fremover og hver gang jeg møder et nyt menneske på min vej. 

Det her er starten på noget nyt. Fra mig… og for mig. Hvis du vil være en del af det, så byder jeg dig velkommen med åbne arme, hvis ikke, så er det helt okay 🙂

 

Be Sociable, Share!
 1. Rene

  Fedt…. Velkommen tilbage
  Vil gerne være en del af det
  Vi kan li’ dig for den du er.
  Men er lidt rystet over at høre, du har været helt nede og skrabe
  Det har altid set ud- og virket til at det hele har været lyst og positivt.
  Troede ikke det var så galt

  MEN er glad for du er tilbage

  rgj_dk

 2. Natascha Rønde

  Hvor er det dejligt at høre, at du har fundet dig selv.
  Endnu mere fantastisk er det, du nu ved at perfektion ikke er at være perfekt.. det er at have modet til ikke at være det!
  Og ang. Din beslutning omkring dit hår – tja det er en handling, der bakker din indre udvikling op!
  Som en klog mand i sin tid sang:
  Det er det,du finder herinde (hjertet) der gør, du slår igennem 🙂

Comments are closed.