Releasefest på ZEN..!

Posted On:
By: Kat Stephie

Jeg havde egentlig ikke tænkt mig, at holde releasefest i forbindelse med min single, der udkommer i morgen d.23 maj!
Men, men, men… Når man ligefrem bliver ringet op at ZEN, som spørger om de ikke skal fejre ens første single, så siger man ikke nej tak! Så I morgen er alle over 18 år velkommne til, at kigge forbi og fejre det, med mig og en masse andre festglade mennesker!

941561_604646402882014_242041844_n
Festen starter kl.23 og min nye musikvideo vil blive vist for første gang til eventet. Den kommer ellers først i start juni.

Når der nu alligevel blir holdt en fest, så skal jeg jo se ordentlig ud, og det gælder hver en cm af kroppen, så jeg har klargjort alt, selv mine negle 🙂
0-1

Mine negle bliver ordnet af AM Nails, også kaldet 1 Class Nails. Og denne gang tog vi lige fødderne med! 🙂

0
Det er neon farve med gelish, og på hænderne også folie! Elsker det bare!

Jeg har et par venner der kommer hele vejen fra Århus for at fejre det. Og min barndomsveninde Karina er her fra Paris for at deltage, så jeg kunne ikke ønske mig meget mere!! Jeg har bare nogle skønne venner og veninder, og jeg glæder mig til at fejre denne aften med jer alle <3 <3 <3 (Bag Kameraet optagelserne er færdige og kan ses på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Zn8Dk9XRTSo&feature=youtu.be )

Be Sociable, Share!