Før og efter billeder :)

Jeg har nu skrevet SÅ meget om træning, kost og flad mave, at det ville være unfair ikke at vise de resultater jeg har opnået efter kun 7 dage! -Dét er nemlig perioden jeg har trænet for at opnå de resultater jeg her vil vise!

Jeg fik muligheden for at blive her i endnu en uge!! Og det har jeg gjort! Så i stedet for at være på et fly lige nu på vej tilbage til Danmark, så sidder jeg nu på Club La Santa og skriver endnu en blog! -FEDT ik! 😀

MEN, selvom jeg har besluttet at blive en uge mere, så skal du stadig ha´ mulighed for at se, hvor langt jeg er nået indtil videre! 🙂DSC_2265Billedet er fra Stretch and Relax i morges 🙂 -Jeg kan mærke, at jeg er blevet meget mere smidig og sund af den første uges forløb!

 

NÅ, men nu er det på tide! -Her er FØR og EFTER billederne! Fotografi den 05-06-14 kl. 22.18 #2 FØR (taget på rejsedagen).Fotografi den 13-06-14 kl. 09.08 #3 EFTER (taget i dag).

 

Og så det længe ventede mave billed og ryg!20140613092759331

Jeg må altså konstatere, at det er ikke muligt at få helt flad mave, men det er satme tæt på! -Synes du ik´? 😉

Jeg har det godt og er glad for resultaterne indtil videre, men jeg arbejder hårdt videre og glæder mig til at se hvad der kan ske i uge 2!!!! 😀 -Opdaterer selvfølgelig herinde 🙂

-Jeg svarer gerne på evt. spørgsmål omkring mit forløb, så bare spørg løs! 🙂

 

Be Sociable, Share!
 1. Jørgen Peter

  Det er flot kære Kat, men jeg synes nu ikke det er nødvendigt, havde du haft født var det nok ok

  1. Kat Stephie Holst Post author

   Synes det er vigtigt at holde kroppen sund og rask, og det har jeg ikke gjort længe, så det var på tide med et skub i den rigtige retning 🙂 Tak for din kommentar Jørgen og ha´ en skøn dag 🙂

 2. Lærke

  Hej Kat. Hvor er det flot trænet, hvem træner du med?? .. Er din mor og søster også bliver en uge mere eller er de taget hjem??? – Og så vidt jeg kunne forstå var Lars og (Dexter) ikke med?? 🙂 Og tillykke med bestået prøve til køreprøven.
  Mvh Lærke

  1. Kat Stephie Holst Post author

   Hey Lærke 🙂
   Tusind tak! Ja præcis -er her med min mor og søster og Lars er i Aalborg med Flying Superkids og Dexter 🙂
   Tak, jeg er så glad for kørekortet 😀

 3. Kathrine

  Hvad er det præcist du har gjort for at opnå det resultat? Mega flot ! 🙂

  1. Kat Stephie Holst Post author

   Tak Kathrine 🙂
   Jeg laver en MASSE sport -alt lige fra svømning til body combat (som er en blanding af forskellige kampsport). -Alt hvor jeg er i bevægelse og får sved på panden! Dette kombineret med masser af søvn (min 9 timer) og ekstrem sund kost, og så har dette været resultatet! 😀
   Men læs evt. mine ældre blogge, hvor jeg går lidt mere i detalje med sporten og kosten 🙂 Eller spørg løs igen 🙂

 4. Lærke

  Hej Kat.
  Kan jo forstå at du arbejder på at få flad mave til sommeren, og vil lige hjælpe dig lidt på vej.

  For det første find ud af hvad du har af blodtype også begynd at spise efter den, der finder du nemlig ud af hvor mange ting man tror man gavner kroppen med, men som kroppen i virkeligheden ikke kan omsætte til energi men som i stedet bliver til fedt på kroppen.

  Derudover så prøv at bestil en tid til bindevævs massage i Århus hos Natutskøn hos Charlotte , hun vil kunne fortælle dig rigtig meget omkring alt det med ophobninger der ligger ude i vævet og grunden til at man tager på, derudover vil du også finde ud af at der er indblandet en masse mentale ting som kan gøre en øm diverse stede også de psykiske ophobninger tager man på af.

  Syntes du skal prøve det, stoooor succes for mange. …. Mvh Lærke 🙂

Comments are closed.