Musikvideo til min første single! UFORBEDERLIG..!

Posted On:
By: Kat Stephie

Min første solo single er liiiiige rundt om hjørnet og nu kan jeg se målet ude i horisonten.
Efter første besøg på sbs media, hvor jeg var ude for at se første udkast til min musikvideo. Jeg var virkelig nervøs for resultatet, da der stadig var ting, der ikke var helt på plads, dagen før vi skulle skyde videoen.
Heldigvis med hjælp fra mit skønne team og et par dejlige venner, blev de sidste småting ordnet og jeg følte mig klar. Lige indtil selve dagen, hvor jeg skulle stå for, ja… næsten alt!

IMG_8696
Dette billede er taget i mine forældres hus, af Signe Mørkeberg Sjøstrøm. Her gjorde danserne og jeg os klar inden vi tog over på settet. Al sminke på dagen stod Mia Thielsen og hendes søde assistens Rand for. 🙂

Desværre er jeg lidt af en kontrolfreak, og har svært ved at give arbejde fra mig, og det var også svært denne dag. Misforstå mig ikke, jeg ELSKER at lave musikvideo, og det var ingen undtagelse denne gang. Det var bare svært at stå i den situation at have stået for alt, lige fra lysidéer med røg og læser, til mad, drikke og kostumer, og så at skulle slippe det hele på selve dagen.
Dog stod mit team 100% bag mig, og det jeg så på sbs media var over al forventning, så jeg har det bare så godt.

Har fundet nogle billeder fra behind-the-scenes, så I kan se hvordan det så ud på dagen.
IMG_0508
Dette fede kostume er lavet af Pauli der har butik FN92 i Larsbjørnstræde, KBH.

IMG_0816
Jeg havde 6 fantastiske dansere med i videoen, og her på billedet er mine tre dejlige piger, Sandra, Cilia og Maria <3 IMG_0688
Her er to af de mandlige dansere, som var Michel, Marvin og Suad. Suad var desuden koreograf på hele videoen 🙂
Behind the scene billederne er taget af: André Blinkilde.

Nu er der ikke så lang tid til musikvideoen kommer og jeg glæder mig til at vise den til jer!
Kys

Be Sociable, Share!
  1. Carsten Hansen

    Du er jo fantastisk smuk som altid. Glæder mig til at se musikvideoen, som jeg er sikker på er helt fantastisk, selvom du var nød til at slippe kontrollen da den blev skudt. Men det er også kun sundt engang imellem at give ansvaret videre til andre så man kan nøjes med at nyde det arbejde man laver 🙂

Comments are closed.