En lidt uheldig dag!

Posted On:
By: Kat Stephie

I går havde jeg et sangjob i Albertslund Centrum, og jeg havde glædet mig rigtig meget! Meeeen ikke alting gik helt som jeg havde forventet 🙈

Mit humør var forrygende om morgenen. Jeg var klar og havde pakket!

image

En happy-selfie fra tourbussen med min dejlige Lydmand, Adrian 😜

Men her opstod første problem. Jeg modtog en SMS fra Mols-linien om, at færgen var 30min forsinket. Hmm, okay. Jeg har aldrig før prøvet at færgen var forsinket, men jeg var nu ikke så urolig, da vi var i god tid 👍

Da vi endelig landede på Odden, var der dog ingen tid at spilde, så makeuppen blev da lige lagt On-the-road 😊

image

Da vi endelig ankom til Albertslund, var vejret skønt! Solen skinnede og folk sad og hyggede ved borde med fadøl.

Jeg snakkede med min guitarist, og han sagde at han desværre var forsinket pga. trafikken. Skidt pyt. Vejret var jo skønt og vi havde stadig god tid, så jeg bibeholdt mit forrygende humør 😊

Da Søren, guitaristen ankom, besluttede vi at tage en lydprøve. Jeg sagde hurtigt Hej til alle dem der sad ved bordene og så gik vi gang! Men… Pludselig tog vejret en voldsom drejning! Se denne video af vores Lydprøve !! 🙈

image

Da vejret havde skræmt de fleste folk væk fra deres pladser tog vi lige en tænke-pause i vores backstage rum. Hvor der var lækker frugt og drikkevarer! Og trods vejret, var humøret stadig forholdsvis højt.

Men! Så begyndte det at tordne!! De sidste par folk der ikke var i læ, flygtede nu. -Og så skulle vi på!image

Vi er og forblir’ en flok jubel idioter så Lars og guitarist Søren Heller, var begge nogle guttermænd og prøvede at holde stemningen oppe!

image

Og lige som man skulle tro at det var en katastrofe, jublede de folk der sad rundt omkring, og heppede på os!

Hver og en af de folk der var tilbage i læ, sang med og hyggede sig! Og jeg havde det (undskyld jeg bander) PISSE sjovt oppe på den scene!!!

imageimage Billederne er taget af Julia Kronholm 😊

Dagen havde altså en par bump på vejen, men det endte alligevel godt. Og komisk nok kom solen frem netop som jeg sang sidste ord af: Walking On Sunshine, som selvfølgelig var mit sidste nummer! Haha… Timing!! 🙈

En STOR tak til jer der bakkede mig op og tak til Albertslund Centrum, som inviterede mig ind i et hyggeligt og varm fællesskab! Håber vi ses igen snart ❤️

 

Be Sociable, Share!